Πώς να διαγράψετε επιλεγμένες φωτογραφίες από όλες τις συσκευές της Apple ταυτόχρονα

Με τον αριθμό των συσκευών Apple να αυξάνεται στα νοικοκυριά μας, είναι δύσκολο να διαχειριστούμε περιεχόμενο σε όλες τις συσκευές σας. Έτσι, για όσους από εσάς αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από το iCloud ταυτόχρονα (μαζί με όλες τις συσκευές σας), έχουμε την απάντηση. Σε αυτό το γρήγορο άρθρο, σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προσφορές υπηρεσιών της Apple για να διαγράψετε ταυτόχρονα επιλεγμένες φωτογραφίες από όλες τις συσκευές της Apple, σε μία λήψη!

Πολλοί χρήστες εξακολουθούν να διαχειρίζονται τις φωτογραφίες τους με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Το διαχειρίζονται είτε σε καθεμία από τις συσκευές της Apple είτε χρησιμοποιούν το Photo Stream για να μοιράζονται φωτογραφίες. Αυτή η μη αυτόματη διαδικασία δημιουργεί συχνά προβλήματα συγχρονισμού. Όταν διαγράφετε μια φωτογραφία από μία από τις συσκευές Apple, πρέπει να μεταβείτε σε καθεμία από τις συσκευές Apple και, στη συνέχεια, να καταργήσετε τη φωτογραφία με μη αυτόματο τρόπο. Αυτό είναι πράγματι οδυνηρό.

Σχετικά Άρθρα

  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών iPhone χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud
  • Δεν μπορείτε να κλείσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών; Έχετε κολλήσει στο κλείσιμο του μηνύματος της βιβλιοθήκης; Διορθώστε το για καλό!
  • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών iPhone ή iPad και οτιδήποτε άλλο

Σκεφτείτε τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud!

Ένας καλύτερος τρόπος σε αυτήν την ημέρα και εποχή είναι να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud της Apple. Αυτή η δυνατότητα iCloud καθιστά εξαιρετικά εύκολο να διατηρείτε συγχρονισμένο όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε όλες τις συσκευές Apple.

Το μικρό ποσό που ξοδεύετε για να αποκτήσετε χώρο αποθήκευσης iCloud πληρώνει πολλές φορές με τον χρόνο που εξοικονομείτε να σκεφτείτε τη διαχείριση και τον αποθηκευτικό χώρο των φωτογραφιών σας. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τον εαυτό σας μηνιαίο χώρο αποθήκευσης iCloud.

Για να ρυθμίσετε τη λειτουργικότητα συγχρονισμού φωτογραφιών, ενεργοποιήστε τις Φωτογραφίες iCloud σε όλες τις συσκευές. Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθούν όλα στο σύννεφο και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη ροή φωτογραφιών.

Διαγραφή επιλεγμένων φωτογραφιών από όλες τις συσκευές της Apple ταυτόχρονα: Τα βήματα

  • Σε iPhone ή iPad, ξεκινήστε πατώντας Ρυθμίσεις> iCloud
  • Στη συνέχεια, πατήστε Φωτογραφίες και ενεργοποιήστε τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud
  • Ενεργοποιήστε το Optimize iPhone Storage έτσι ώστε οι πρωτότυπες φωτογραφίες και τα βίντεο πλήρους ανάλυσης να αποθηκεύονται στο iCloud και το iPhone σας να αποθηκεύει μόνο τις βελτιστοποιημένες εκδόσεις. Αυτή η απόφαση εξοικονομεί πολύ χώρο σε ένα iDevice.
  • Αφήστε λίγο χρόνο για να συγχρονιστούν οι Φωτογραφίες με το iPhone / iPad και το iCloud
  • Μπορείτε να επαληθεύσετε εάν η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί πραγματοποιώντας σύνδεση στο icloud.com με τα διαπιστευτήριά σας και ελέγχοντας τις μεταφορτωμένες φωτογραφίες.
  • Σε Mac ή MacBook, κάντε κλικ στο > Προτιμήσεις συστήματος> iCloud και επιλέξτε Photios. Ενεργοποιήστε τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στις επιλογές.
  • Μόλις μεταφορτωθούν επιτυχώς όλες οι φωτογραφίες στο iCloud σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή «Μεταφόρτωση στη ροή φωτογραφιών μου» στις ρυθμίσεις αν θέλετε.

Μετακινώντας τις φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές Apple στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, συγχρονίζονται αυτόματα.

Μόλις διαγράψετε μια φωτογραφία από μία συσκευή, τη διαγράφει αυτόματα από όλες τις συσκευές Apple που χρησιμοποιούν τα διαπιστευτήρια Apple ID σας.

Αυτή η δυνατότητα είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να επενδύσετε ένα μικρό ποσό στο iCloud Storage. Ελπίζουμε ότι θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν τη γρήγορη συμβουλή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις