Έχετε εισαγάγει λάθος κωδικό πρόσβασης; Πώς να διορθώσετε το απενεργοποιημένο iPhone λέγοντας σύνδεση στο iTunes

Το iPhone σας λέει ότι το iPhone είναι απενεργοποιημένο και αναρωτιέται τι σημαίνει, γιατί εμφανίζεται αυτό το μήνυμα και τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό;

Εάν δείτε το μήνυμα Το iPhone είναι απενεργοποιημένο ή το iPhone είναι απενεργοποιημένο με το εικονίδιο σύνδεσης ή το iTunes, τότε η συσκευή σας, τουλάχιστον προσωρινά, δεν είναι προσβάσιμη.

Αλλά όλα δεν χάνονται! Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τι συμβαίνει, γιατί είστε κλειδωμένοι από το iPhone σας και τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το iPhone σας, όπως συνήθως!

Γιατί είναι απενεργοποιημένο το iPhone μου;

Πληκτρολογήσατε εσείς ή κάποιον που αγαπάτε λάθος κωδικό πρόσβασης στο iPhone σας;

Εάν εσείς ή κάποιος με πρόσβαση στη συσκευή σας (ειδικά μικρά παιδιά) πληκτρολογήσατε λάθος κωδικό πρόσβασης πάρα πολλές φορές στο iPhone ή σε άλλο iDevice, η Apple απενεργοποιεί αυτόματα την πρόσβαση στη συσκευή σας και εμφανίζει το μήνυμα στην οθόνη ότι το "iPhone σας είναι απενεργοποιημένο " Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο σε αυτό το σημείο, τουλάχιστον προσωρινά.

Αυτό το μήνυμα είναι μια λειτουργία ασφαλείας, που προορίζεται να σας βοηθήσει, σε περίπτωση που η συσκευή σας κλαπεί ή χρησιμοποιείται από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται συνήθως αφού δοκιμάσετε να εισαγάγετε εσφαλμένο κωδικό πρόσβασης τουλάχιστον έξι διαφορετικές φορές.

Όταν βλέπουμε το μήνυμα ότι το iPhone είναι απενεργοποιημένο, ακολουθείται πρώτα από την οδηγία για να δοκιμάσετε ξανά σε 1 λεπτό ή να προσπαθήσετε ξανά σε 5, 15, 60 λεπτά.

Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένετε τον καθορισμένο χρόνο, βεβαιωθείτε ότι εισαγάγετε τον σωστό κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά μετά τη λήξη αυτού του χρόνου.

Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης, ακόμα και όταν το τηλέφωνό σας δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο

Εάν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα λήξει, δοκιμάστε ξανά με έναν άλλο λανθασμένο κωδικό πρόσβασης, το iOS σας κλειδώνει ακόμη περισσότερο - έως και 1 ώρα.

Εδώ είναι πόσο απενεργοποιείται το iPhone σας, με βάση τον αριθμό λανθασμένων καταχωρίσεων κωδικού πρόσβασης

  • 6 λανθασμένες καταχωρίσεις: Το iPhone είναι απενεργοποιημένο. Δοκιμάστε ξανά σε 1 λεπτό
  • 7 λάθος: Το iPhone είναι απενεργοποιημένο. Δοκιμάστε ξανά σε 5 λεπτά
  • 8 λάθος: Το iPhone είναι απενεργοποιημένο. Δοκιμάστε ξανά σε 15 λεπτά
  • 9 λάθος: Το iPhone είναι απενεργοποιημένο. Δοκιμάστε ξανά σε 60 λεπτά
  • 10 λάθος: Το iPhone είναι απενεργοποιημένο. Συνδεθείτε στο iTunes

Βλέπετε το μήνυμα ότι το iPhone σας είναι απενεργοποιημένο και συνδεδεμένο στο iTunes;

Όταν προσπαθείτε δέκα διαφορετικές προσπάθειες, Η Apple σας κλειδώνει και το iPhone ή το iPad σας είναι εντελώς αναπηρίακαι βλέπετε ένα μήνυμα για να συνδέσετε τη συσκευή σας στο iTunes.

Η διαγραφή λανθασμένου κωδικού διαγράφει αυτόματα τα δεδομένα μου;

Εάν έχετε ρυθμίσει νωρίτερα τη συσκευή σας να διαγράφεται μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες κωδικού πρόσβασης, το iOS σας διαγράφει αυτόματα όλα τα δεδομένα από το iPhone ή το iPad σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας για να επαναφέρετε τα δεδομένα σας και να επαναφέρετε το iPhone ή το iPad σας σε λειτουργία!

Πώς να διορθώσετε όταν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασής σας, πρέπει να διαγράψετε τη συσκευή σας.

Η διαγραφή ενός iPhone διαγράφει αυτόματα όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις που είναι αποθηκευμένες σε αυτήν τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης.

Έχετε αντίγραφο ασφαλείας;

Εάν δημιουργείτε συνήθως αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας χρησιμοποιώντας το iTunes ή το iCloud, δεν θα χαθούν όλα. Μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας.

Εάν δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας με iCloud ή iTunes, τότε τα δεδομένα σας αποθηκεύονται αλλού και προστατεύονται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επανασυνδέσουμε το iPhone σας σε αυτά τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Δεν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone ή του iDevice;

Εκτός αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας πριν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν υπάρχει τρέχων τρόπος αποθήκευσης των δεδομένων σας.

Πώς να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο iPhone σας αφού εισαγάγετε πάρα πολύ λάθος κωδικό πρόσβασης

Βασικά, έχετε τρεις επιλογές για να επαναφέρετε την πρόσβαση στη συσκευή σας

  • iTunes (Windows και macOS Mojave και κάτω) ή Finder (macOS Catalina +)
  • iCloud
  • Λειτουργία ανάκτησης

Επιλογή 1 iTunes ή Finder

  • Εάν έχετε προηγουμένως συγχρονίσει το iPhone / iPad με το iTunes ή το Finder, χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή
  • Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, συγχρονίστε τη συσκευή σας iOS με το iTunes / Finder
  • Στη συνέχεια, προσπαθήστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας χρησιμοποιώντας Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα
  • Εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, επιλέξτε Επαναφέρετε το iPhone.Η επαναφορά ενός iDevice το διαγράφει πρώτα εντελώς, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας προτού προχωρήσετε
  • Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πρώτα, αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ο συγχρονισμός, επαναφέρετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Επαναφέρετε το iPhone λειτουργία
    • Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να διαγράψετε το iPhone σας
    • Όταν το iTunes σβήσει εντελώς τη συσκευή σας, η Apple την αντιμετωπίζει ως νέο iPhone που πρέπει να ρυθμίσετε ξανά
    • Επιλέξτε Επαναφορά από το iTunes Backup όταν εμφανίζεται ως επιλογή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Επαναφορά από το iCloud Backup

Βλέπετε ένα μήνυμα για απενεργοποίηση Εύρεση του iPhone μου;

Εάν δείτε αυτό το μήνυμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο iCloud.

Επιλογή 2 iCloud

  • Συνδέστε την απενεργοποιημένη συσκευή στην τροφοδοσία, οπότε είναι σε λειτουργία φόρτισης
  • Όταν διαγράφετε από απόσταση μια συσκευή, το Κλείδωμα ενεργοποίησης παραμένει ενεργό για να την προστατεύσει. Το Apple ID και ο κωδικός πρόσβασής σας απαιτείται για την επανενεργοποίηση της συσκευής
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή μόνο εάν έχετε ενεργοποιήσει το Find My iPhone στη συσκευή σας iOS
  • Απλώς επισκεφθείτε τον ιστότοπο Find iCloud και συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας
    • Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας ή χρησιμοποιήστε αυτήν τη συμβουλή εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS
    • Εάν χρειαστεί, πατήστε Εύρεση iPhone και, στη συνέχεια, επιλέξτε την απενεργοποιημένη συσκευή από τη λίστα των iDevices (εάν έχετε περισσότερα από ένα)
    • Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα περιήγησης, απαντήστε στις ερωτήσεις ασφαλείας ή εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στέλνει η Apple στις άλλες συσκευές σας
  • Επιλέξτε Διαγραφή iPhone
    • Εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη, ξεκινά η απομακρυσμένη διαγραφή. Η Apple στέλνει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email του Apple ID σας. Εάν η συσκευή σας είναι εκτός σύνδεσης, η απομακρυσμένη διαγραφή ξεκινά την επόμενη φορά που θα είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο
    • Εάν χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, η συσκευή που διαγράψατε καταργείται από τη λίστα αξιόπιστων συσκευών
    • Το Apple Pay απενεργοποιείται αυτόματα όταν το διαγράφετε
    • Αυτή η επιλογή διαγράφει τα πάντα και χρειάζεται χρόνο
  • Όταν η συσκευή σας διαγραφεί πλήρως, αντιμετωπίζεται ως νέο iPhone
  • Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για να επαναφέρετε όλες τις εφαρμογές σας και άλλες αγορές. Επιλέξτε να κάνετε επαναφορά από ένα iCloud Backup για να επαναφέρετε τη συσκευή σας από το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας iCloud. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας του iTunes εάν θέλετε.

Επιλογή 3 Λειτουργία ανάκτησης

  • Εάν δεν έχετε συγχρονίσει ποτέ το iPhone σας με το iTunes / Finder ή το iCloud, τότε αυτή η επιλογή είναι για εσάς
  • Και αν το iTunes δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σας, δοκιμάστε αυτήν την επιλογή ή εάν δείτε ένα μήνυμα ότι η συσκευή σας βρίσκεται σε λειτουργία ανάκτησης
  • Ακολουθήστε τα βήματα σε αυτό το άρθρο σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης της λειτουργίας ανάκτησης
  • Αφού η συσκευή σας βρίσκεται σε λειτουργία ανάκτησης, πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας (αυτό διαγράφει ξανά όλα, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασής σας)
  • Εάν μετά από δεκαπέντε λεπτά η συσκευή σας εξακολουθεί να μην αποκατασταθεί, περάστε ξανά τη διαδικασία ανάκτησης
  • Στη συνέχεια, επαναφέρετε τη συσκευή σας από το αντίγραφο ασφαλείας σας, είτε από το iTunes είτε από το iCloud

Πρόσφατες δημοσιεύσεις